Basis Voetbehandeling                              € 30

Onze allesomvattende basisbehandeling. Jouw voeten worden van onder tot boven nagekeken en behandeld. We knippen de nagels, halen het eelt weg en verhelpen problemen als ingroeiende nagels, likdoorns en kloven.

De tijd die we voor deze behandeling nemen is 30 minuten. 

De basis voetbehandeling in onze praktijk bevat de volgende stappen:

Desinfectie van de voeten - met een huidvriendelijke desinfectie maken we jouw voeten schoon. Zo werken we verantwoord en fris voor jou en ons. 

Knippen van de nagels - te lange nagels knippen we met een tang in de juiste vorm om problemen in de toekomst te voorkomen.

Verdunnen, polijsten en schoonmaken van de nagels - verdikte nagels maken we dunner, de nagels worden gepolijst, netjes afgewerkt en schoongemaakt. 

Verwijderen van overtollig eelt - het teveel aan eelt verwijderen we met een mesje. Daarna werken we de plekken af met een pedicure-frees om alles mooi zacht af te werken.

Behandelen van klachten aan de voet zoals:

- Likdoorns

- Kloven

- Ingroeiende nagels

- Schimmelnagels

Afronden met warme doek, voetcrème en advies voor thuis - Misschien wel het meest aangename gedeelte van de behandeling. We nemen jouw voeten af met een heerlijk warme doek en wrijven jouw voeten daarna in met voetcrème die past bij jouw voeten en huid. Deze masseren we even kort in, en ondertussen geven we gedegen advies over hoe jij thuis jouw voeten optimaal kunt verzorgen.