De Praktijk

Voetenpraktijk Kasius is een medisch pedicure praktijk gevestigd in het Medisch Centrum Reeuwijk, bereikbaar vanaf de zij-ingang aan het Treebord. Professionele voetzorg en de volle aandacht voor jou, onze cliënt is waar de praktijk op draait. 

De praktijk is voorzien van de modernste middelen op pedicure-gebied. Zo wordt de door ons gegeven zorg nóg aangenamer.


Karin

In 2015 startte Karin Voetenpraktijk Kasius. Met haar achtergrond als HBO verpleegkundige was de logische volgende stap het behalen van het Medisch Pedicure diploma. In 2018 kwam daar de opleiding tot Arkada specialist bij.

Karin gaat graag op zoek naar de onderliggende oorzaak van voetproblemen en geeft goed onderbouwd advies over de oplossing ervan.

 

Hennie

Hennie versterkt sinds maart 2018 Voetenpraktijk Kasius. Zij heeft een achtergrond als apothekersassistente en heeft in 2017 haar pedicure diploma behaald. In 2018 volgde het diploma Medisch Pedicure. Doordat Hennie zelf graag sport heeft zij in de praktijk de sporters onder haar handen.

In haar behandelingen richt Hennie zich op gerichte, zachte verzorging van probleem-voeten.


MC Reeuwijk (Zij-ingang)

Voetenpraktijk Kasius is sinds januari 2018 gevestigd in het Medisch Centrum. Een mooie onderstreping van onze professionaliteit als medisch pedicure praktijk. 

 

Het Medisch Centrum Reeuwijk huisvest meerdere medische disciplines, zoals de huisartsenpraktijk van Reeuwijk, Oefentherapie Cesar, verloskundige zorg en een priklocatie van het GHZ.