Waarom Medisch Pedicure?

Als Voetenpraktijk Kasius noemen wij ons met trots een Medisch Pedicure praktijk. Alle pedicures binnen onze praktijk hebben een medische achtergrond en na de opleiding tot pedicure, de opleiding tot Medisch Pedicure gevolgd. Dit waarborgt de kwaliteit in de praktijk. 


Het diploma Medisch Pedicure krijg je na een jaar extra opleiding gevolgd te hebben waarin onderwerpen aan bod komen als voeten bij diabetes en reuma, de oudere voet, spastische voeten en voeten tijdens en na een oncologische behandeling. Ook krijg je les in een aantal technieken waardoor je voetproblemen kunt oplossen, zoals nagelbeugels, ortheses en viltpadding. Al deze technieken passen wij dan ook toe in onze praktijk. Door aanvullende opleiding hebben wij daar de Arkada Techniek nog aan toegevoegd. 

Nagelbeugels

Wanneer nagels steeds ingroeien en hierbij zorgen voor terugkerende pijn en problemen kan het plaatsen van een nagelbeugel een oplossing zijn. Hiervan zijn verschillende soorten en maten. Ben je benieuwd of wij jou hiermee ook jouw nagelprobleem op kunnen lossen, maak dan een afspraak voor een intake. 

Ortheses

Wanneer tenen elkaar in de weg zitten kan dit flinke problemen en pijn geven. Vaak is een orthese dan een goede oplossing. Een orthese is een siliconen teenstukje dat we precies op maat maken voor jouw voeten zodat de pijn en problemen tot het verleden behoren. Wie weet kunnen wij ook jou hiermee helpen. Benieuwd? Boek dan hieronder een intake.