Over Karin

Hey! 

Ben je nieuwsgierig naar wie ik ben? Snap ik! Je gaat tenslotte niet zomaar bij iedereen een trainingsdag volgen en zeker niet eentje die je geld gaat kosten ;)

Daarom hier wat meer over mij.

Ik ben dus Karin ;) Als je op mijn website hebt rondgeneusd heb je al wat meer over mij kunnen lezen en een indruk kunnen krijgen van mij en mijn praktijk. Ik ben op moment van schrijven 35 jaar oud, moeder van 2 jonge kinderen van 5 en 7 en sinds 2015 pedicure. 

In 2006 begon ik mijn werkende leven nadat ik de HBO opleiding tot Verpleegkundige had afgerond. Vervolgens heb ik 10 jaar als verpleegkundige op verschillende plekken gewerkt. In het verpleegtehuis, bij het Leger des Heils, in de verslavingszorg en de psychiatrie, in de thuiszorg en als Praktijkondersteuner bij een Huisartsenpraktijk. Veel ervaring in verschillende gebieden dus!

In 2014 besloot ik mij om te laten scholen omdat ik de wisseldiensten niet meer gepland kreeg met mijn gezin en toevalligerwijs (ik had zelf een ingroeiende teennagel door peuteren *schaam*) kwam ik in aanraking met het pedicure-vak. Ik had natuurlijk als verpleegkundige al verschillende pedicures voorbij zien komen, maar voor het eerst werd het vak uitgeoefend op een manier zoals ik die mijzelf ook zou kunnen zien doen: netjes, professioneel, hygiënisch en gedegen.

En toen werd het idee geboren om zelf aan de slag te gaan. Ik schreef mij in voor de basisopleiding pedicure bij School4Us en ik was er niet meer weg te slaan. Wát vond ik het pedicure GE-WEL-DIG. Ik ging al snel zelf aan de slag en voor ik mijn basisdiploma op zak had, had ik mijn eerste praktijkruimte al gehuurd in Verzamelgebouw Reeuwijk. Ik werkte ook ambulant en ben gaan pedicuren bij De Herbergier in Reeuwijk, een tehuis voor dementerende ouderen. Steeds meer ging ik samenwerken met de huisartsen en Podotherapie Voet op Maat en begin januari 2018 ben ik dan ook met mijn praktijk verhuisd naar het Medisch Centrum Reeuwijk. Daar ging de praktijk zo goed lopen dat in maart van dat jaar Hennie als ZZP-er bij mij in de praktijk kwam om de woensdagen te bemannen. 

 

Vanuit mijn werkervaring en kennis als verpleegkundige merk ik dat ik de cliënten in mijn praktijk veel te bieden heb. Ik werk op hoog niveau samen met de podotherapeut en behandel regelmatig cliënten met wonden.

Deze kennis draag ik enorm graag over en mede van daaruit ga ik in 2019 mijn trainingsdagen opzetten. Mag ik jou ook een dag meenemen in mijn pedicure-wereld?